Menu
Vaša korpa

Blog RSS Feed

27 сеп Boxer agregat
Nenadović Marko 1 798
Boxer motorom se nazivaju oni agregati kod kojih je kretanje klipova i klipnjača u horizontalnoj ravni, jedan naspram drugog, i podseća na žestok okršaj između dva boksera u ringu.Među značajnije pr..
12 феб YUGO
Nenadović Marko 0 931
„Jugo” (Yugo), „jugo koral” (Yugo Koral), „jugo tempo” (Yugo Tempo) ili „zastava koral” (Zastava Koral), je automobil koji se proizvodio u fabrici Zastava u Kragujevcu, u Srbiji. RazvojIstorija Juga p..
10 феб Nacionalna klasa do 785 ccm
Nenadović Marko 0 1999
Nacionalna klasa (pun naziv: Nacionalna klasa do 785 ccm) je kultni jugoslovenski film, snimljen 1978. godine, a premijerno prikazan početkom 1979. godine, u režiji Gorana Markovića. Glavne uloge u fi..
27 јан Beogradski fantom
Nenadović Marko 1 1820
I dan-danas živi priča o beogradskom fantomu sedamdesetih koji je predstavljao simbol prkosa sistemu, legenda o Vladi Vasiljeviću strastvenom vozaču koji je voleo da „pozajmljuje“ automobile i svojim ..
20 јан Zastava 750
Nenadović Marko 2 905
Zastava 750 (poznat kao Fića, Fićo i Fičko) jugoslovenski je mali putnički automobil koji se proizvodio u Zavodu „Crvena Zastava“ u Kragujevcu po licenci italijanskog „Fijata“. Prvi „Fića“ u „Zastavi“..
Prikaži od 1 do 5 od 5 (1 stranica)
Koristimo "kolačiće" kako bi vam osigurala personalizovano i kvalitetno iskustvo na stranici, bez prikupljanja vaših ličnih podataka. Prihvatanjem korišćenja "kolačića" saglasni ste sa našom politikom privatnosti.