Menu
Vaša korpa

Program lojalnosti

Spottersova program lojalnosti, nagrađuje sve naše verne kupce.

 Zašto biti u sistemu Spottersova program lojalnosti?

  • Zato što Vam je na raspolaganju popusti od 10% na svaki proizvod kupljen na našem sajtu.
  • Zato što u zavisnosti od ostvarene kupovine možete dobiti i besplatnu dostavu na kućnu adresu za pakete u Srbiji.

Koje su pogodnosti našeg programa lojalnosti?

Popust se odnosi na svaku sledeću kupovinu, od trenutka pristupanja.
Popust važi za artikle sa redovnom cenom kao i artikle na akciji.
Ostvarene bodove iz jedne ili više kupovina nikada ne gubite bez obzira koliko vremenskog perioda prođe između dve kupovine.

Spottersova zadržava pravo izmene visine popusta za lojaliti program kao i visinu iznosa besplatne dostave. U slučaju da do takvih izmena dođe, korisnici će o istima biti obavešteni na internet adresi www.spottersova.rs.

Uslovi za dobijanje statusa:
Od trenutka prijavljivanja na naš sajt, automatski ste u i prijavljeni u program lojalnosti, potrebno je da napravite minimalno jednu kupovinu i na vrednost te kupovine odmah dobijate 10%  vrednosti u nagradnim bodovima. Vrednost jednog boda je 1 dinar.

Pravo da koristite nagradne bodove ostvarujete nakon isporuke i naplate prve kupovine, odmah u sledećoj kupovini.

Ostvareni bodovi nakon isporuke i plaćanja vaše narudžbine upisuju se u vaš račun na našem sajtu. Da biste videli stanje vaših bodova potrebno je da se prijavite na naš sajt klikom ovde.

Stanje vaših nagradnih bodova možete videti klikom na  link ovde.Period važenja nagradnih bodova je neograničen i možete ih koristiti u narednoj kupovini bez vremenskog ograničenja.

Primer za popust:
Ukoliko ste od momenta pristupa programu lojalnosti, ostvarili kupovina u ukupnom iznosu od 10.000 RSD, ostvarujete popust od 10% što iznosi 1000 bodova ili 1000 RSD.

Odmah nakon uplate vaše narudžbine, na vaš raču se upisuje iznos od 1000 bodova.

Prilikom sledeće kupovine proizvoda Spottersova u recimo vrednosti od 1200 RSD možete se odlučiti da iskoristite nagradne bodove u vrednosti od 1000 bodova što je ekvivalent od 1000 dinara, i u tom slučaju majica će vas koštati samo 200 RSD + poštarina. 


Kako iskoristiti nagradne bodove.

Kada ubacite željene proizvode u vašu korpu i odete na stranicu korpe dobićete izgled ekrana kao na donjoj slici.Nakon unosa visine željenih bodova idite na kasu i završite proces plaćanja.
Za vrednost nagradnih bodova biće vam umanjen račun.


Koristimo "kolačiće" kako bi vam osigurala personalizovano i kvalitetno iskustvo na stranici, bez prikupljanja vaših ličnih podataka. Prihvatanjem korišćenja "kolačića" saglasni ste sa našom politikom privatnosti.