Menu
Vaša korpa

Dostava

Isporuka robe vrši se na teritoriji Republike Srbije i svih zemаljа sveta, isključivo radnim danima. Robu ne isporučujemo i u dane državnih i verskih praznika u Republici Srbiji.

Vreme dostave i cene dostave u Srbiji

Prilikom kupovine preko naše online prodavnice, na kraju kupovine dobićete na Vaš email porudžbenicu sa specifikacijom poručene robe, cenom robe i cenom dostave.

Dostava u Srbiji vrši se brzom poštom u roku od 7 radnih dana od dana prijema porudžbenice ukoliko je plaćanje putem platnih kartica ili otkupom.

Važno: Naručena roba biće spakovana na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan da prilikom preuzimanja naručene robe proveri eventualna oštećenja i odmah ih reklamira dostavnom radniku koji je robu dostavio, kao i da odbije preuzimanje isporučene robe na kojoj su vidljiva oštećenja. Proveru ispravnosti porudžbine vrši kupac, a naknadne reklamacije se ne uvažavaju.

Cena dostave paketa u Srbiji:


Težina u gramimaCena u dinarima
do 500250,00
do 2000300,00
do 5000390,00
do 10000510,00
do 20000700,00


Preuzimanje pošiljki
Kurirska služba pošiljke donosi na adresu za isporuku radnim danima (ponedeljak - petak) u periodu od 8-19 h. Neophodno je da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku.

Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećenja i posumljate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i obavestite nas na email info@spottersova.rs ili na telefon +381 60 0104366. U koliko je pošiljka na izgled bez oštećenja preuzmite paket. 

Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči dva puta, a pre pokušaja pozvaće vas telefonom koji ste ostavili prilikom registracije na sajtu kako bi potvrdili preuzimanje pošiljke. U koliko ne uspeju da Vas dva puta kontaktiraju pošiljka će biti vraćena.

Ponovno slanje pošiljke uvećava troškove kao za novo slanje.  


Vreme dostave i cene dostave u inostranstvo
U inostranstvo dostavu vršimo:DHL-om u roku od 7 radnih dana dana od momenta prijema porudžbine.

Napomena:  DHL ne ispoučuje robu na P.O. box
Naručena roba biće spakovana na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan da prilikom preuzimanja naručene robe proveri eventualna oštećenja i odmah ih reklamira dostavnom radniku koji je robu dostavio, kao i da odbije preuzimanje isporučene robe na kojoj su vidljiva oštećenja. Proveru ispravnosti porudžbine vrši kupac, a naknadne reklamacije se ne uvažavaju.

Cena dostave paketa u inostranstvo:
Nakon otpremljene pošiljke dostavićemo Vam kod za praćenje, a svoju pošilku možete pratiti putem sajta www.dhl.com.

Sve pošiljke poslate DHL-om su nepovratne. U koliko ste prilikom davanja vaše adrese ostavili pogrešnu adresu, broj telefona ili email, DHL će dva puta pokušati da stupi u kontakt sa Vama. Nakon toga poslati paket će biti uskladišten 30 dana u magacinu DHL-a, a potom uništen.

Spotter Sova doo ne snosi odgovornost ni troškove nastali pogrešnim adresiranjem ili nedavanjem tačnih podataka.

Važna napomena:
Za online naručenu robu, uvozne dažbine Vam mogu biti naplaćeni zato što:

  • Troškovi carine i poreza u zemlji isporuke nisu uključeni u cenu robe koju kupujete online. Može vam se dogoditi da vam bude naplaćena carina i porez na kupljenu robu.
  • Prilikom kupovine robe online, neki ili svi proizvodi podležu plaćanju uvoznih dažbina, u skladu sa propisima kojima je uređen međunarodni promet robe.
  • Kada roba nije transportovana u okviru domaćeg saobraćaja (u okviru vaše zemlje) ili unutar jedne carinske unije, kao što je Evropska unija, u obavezi ste da platite sve uvozne dažbine za koje vaš lokalni carinski organ smatra da su odgovarajuće.

Pre naručivanja robe proverite sa carinskom službom Vaše zemlje o visini carinske stope za navedenu robu.

Koristimo "kolačiće" kako bi vam osigurala personalizovano i kvalitetno iskustvo na stranici, bez prikupljanja vaših ličnih podataka. Prihvatanjem korišćenja "kolačića" saglasni ste sa našom politikom privatnosti.