Menu
Vaša korpa

O Spotter Sovi

Privredno društvo Spotter Sova osnovano je 2014-e godine u Kragujevcu i spada u grupu malih domaćih proizvođača muške I ženske odeće, sa tenedencijom rasta u narednim godinama.
Zastava Automobili  i domaća kinematografija bili su početna tačka inspiracije za stvaranje našeg brenda, koji je postao prepoznatljiv po kvalitetu i originalnosti. To potvrđuje veliki broj zadovoljnih korisnika naših proizvoda, koji su naša najbolja preporuka.
Od samog izbora kvalitenih materijala, sa čim nema kompromisa, preko procesa izrade proizvoda, pa sve do krajnje distribucije, naš tim posvećeno radi da izađe u susret potrebama korisnika.
Iako je primarni cilj ostao razvoj sopstvenog brenda, tokom našeg poslovanja ostvarili smo i značajne sardnje sa drugim privrednim društvima, hotelima i sportskim klubovima, kako u zemlji, tako i u inostranstvu.
Koristimo "kolačiće" kako bi vam osigurala personalizovano i kvalitetno iskustvo na stranici, bez prikupljanja vaših ličnih podataka. Prihvatanjem korišćenja "kolačića" saglasni ste sa našom politikom privatnosti.