Menu
Vaša korpa

Uslove korišćenja

Osnovni podaci o firmi


  • Naziv pravnog subjekta: Spotter Sova doo
  • Adresa: Grada Sirena 15, 34000 Kragujevac
  • Delatnost: Proizvodnja ostale odeće
  • Šifra delatnosti: 1413
  • Matični broj: 21007706
  • Poreski broj: 108478820
  • Web adresa: www.spottersova.rs
  • Kontakt telefon:+381 60 010 4366
  • Kontakt e-mail: info@spottersova.rs


  Izjava o konverziji

  Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije.

  U koliko ste kupac iz inostranstva Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.


  Kontakt podaci - korisnički servis za reklamacije i otkaz narudžbina

  • Adresa za slanje reklamacija: Spottersova doo, Lepenički bulevar 15, 34000 Kragujevac, Srbija
  • Kontakt telefon za reklamacije: +381 60 010 4366
  • E-mail za rellamacije: info@spottersova.rs

  Dostava pošiljki

  Prilikom kupovine preko naše online prodavnice, na kraju kupovine dobićete na Vaš email porudžbenicu sa specifikacijom poručene robe, cenom robe i cenom dostave. Dostava u Srbiji vrši se brzom poštom u roku od 7 radnih dana od dana prijema porudžbenice ukoliko je plaćanje putem platnih kartica ili otkupom.Cene dostave možete videti klikom ovde.

  Važno: Naručena roba biće spakovana na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan da prilikom preuzimanja naručene robe proveri eventualna oštećenja i odmah ih reklamira dostavnom radniku koji je robu dostavio, kao i da odbije preuzimanje isporučene robe na kojoj su vidljiva oštećenja. Proveru ispravnosti porudžbine vrši kupac, a naknadne reklamacije se ne uvažavaju.


  Politika reklamacija

  Garancija
  Saobraznost robe - zakonska garancija i ugovorna garancija, važe u rokovima određenima važećim propisima Republike Srbije, od datuma preuzimanja robe, te je u svrhu ostvarivanja prava na garanciju potreban originalan račun kao dokaz kupovine.

  Reklamacija na oštećenu pošiljku
  Ukoliko Vam paket koji ste poručili stigne oštećen prilikom isporuke, odbijte prijem paketa. U suprotom potrebno je u roku od 24 sata kontaktirati kurirsku službu koja je paket dostavila kako bi napravili zapisnik o oštećenju. Neizostavno prilikom uočavanja reklamacije na našem sajtu popunite obrazac za reklamaciju proizvoda klikom ovde.

  Odustanak od Ugovora
  Shodno Zakonu o zaštiti potrošača ("Sl. glasnik RS", br. 62/2014 i 6/2016 - dr. zakon) Potrošač ima pravo da odustane od ugovora zaključenog na daljinu, odnosno izvan poslovnih prostorija u roku od 14 dana, bez navođenja razloga i dodatnih troškova, osim troškova iz čl. 34. i 35. ovog zakona (troškkovi prvog slanja i povraćaja robe).

  Potrošač ostvaruje pravo na odustanak od ugovora izjavom koju može dati na posebnom obrascu za odustanak od ugovora zaključenog na daljinu, odnosno izvan poslovnih prostorija ili na drugi nedvosmislen način.

  Izjava o odustanku od ugovora kod ugovora na daljinu i ugovora koji se zaključuju izvan poslovnih prostorija smatra se blagovremenom ukoliko je poslata trgovcu u roku od 14 dana od dana prijema porudžbenice.

  Izjava o odustanku od ugovora proizvodi pravno dejstvo od dana kada je poslata trgovcu.

  Protekom roka iz člana 29. ovog zakona prestaje pravo potrošača na odustanak od ugovora.

  Teret dokazivanja da je postupio u skladu sa odredbama st. 1.-5. ovog člana, radi ostvarivanja prava na odustanak od ugovora, je na potrošaču.

  Uz račun, dostavlja se potrošaču obrazac za odustanak od ugovora koji možete preuzeti ovde.

  Povraćaj novca
  Po Zakonu kupac ima pravo na povraćaj novca u nekoliko slučajeva.
  Najpre, u roku od 14 dana kada odustane od ugovora zaključenog na daljinu, odnosno van poslovnih prostorija (kupovina putem interneta), i to bez navođenja razloga i dodatnih troškova.

  Ukoliko izjavi da odustaje od ugovora, smatra se da on nije ni zaključen, te je prodavac u obavezi da bez odlaganja izvrši povraćaj novca, ne uključujući troškove isporuke u roku od dve nedelje od dana kada je primio od kupca zahtev za raskid ugovora. Prodavac može da odloži vraćanje novca dok ne dobije robu koja se vraća ili dokaz od kupca da je robu poslao prodavcu.


  Preuzimanje pošiljki

  Kurirska služba pošiljke donosi na adresu za isporuku radnim danima (ponedeljak - petak) u periodu od 8-19 h. Neophodno je da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku.
  Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećenja i posumljate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i obavestite nas na email info@spottersova.rs ili na telefon +381 60 0104366. U koliko je pošiljka na izgled bez oštećenja preuzmite paket.

  Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči dva puta, a pre pokušaja pozvaće vas telefonom koji ste ostavili prilikom registracije na sajtu kako bi potvrdili preuzimanje pošiljke. U koliko ne uspeju da Vas dva puta kontaktiraju pošiljka će biti vraćena.

  Ponovno slanje pošiljke uvećava troškove kao za novo slanje pošiljke.


  Zaštita privatnosti korisnika

  U ime Spotter sova doo (www.spottersova.rs) obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Spotersova doo (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.


  Zaštita poverljivih podataka o transakciji

  Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

  Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.


  Povraćaj sredstava

  U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Spotter sova doo je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro, Amex i Dina metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

  Naziv pravnog subjekta: Spotter Sova doo

  Adresa: Grada Sirena 15, 34000 Kragujevac

  Delatnost: Proizvodnja ostale odeće

  Šifra delatnosti: 1413

  Matični broj: 21007706

  Poreski broj: 108478820

  Web adresa: www.spottersova.rs

  Kontakt telefon:+381 60 010 4366

  Kontakt e-mail: info@spottersova.rs

  Kontakt e-mail: info@spottersova.rs


  Izjava o PDV-u

  Spotter sova doo je u sistemu PDV-a.

  PDV je uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

  Koristimo "kolačiće" kako bi vam osigurala personalizovano i kvalitetno iskustvo na stranici, bez prikupljanja vaših ličnih podataka. Prihvatanjem korišćenja "kolačića" saglasni ste sa našom politikom privatnosti.